Γκόμες: «Μου αρέσει να “πολεμάω” για κάτι μεγάλο…»

Στην κάμερα της Ομόνοιας μίλησε ο Βίτορ Γκόμες ο οποίος αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα της πρωτεύουσας αλλά και στην απόφαση του για την μετεγγραφή του στην ομάδα της πρωτεύουσας.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ομόνοια».

Για τους λόγους που δέχθηκε να μετεγγραφεί στην Ομόνοια: «Οι συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα και το πρότζεκτ που μου έχουν αναλύσει ήταν οι λόγοι για να αποδεχθώ την πρόταση της Ομόνοιας».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Κύπρο και την ομάδα: «Για την ομάδα δεν γνωρίζω πολλά, όμως θα έχω την ευκαιρία να μάθω τις επόμενες μέρες. Η Κύπρος είναι μια ωραία χώρα με ήλιο όπως όλοι γνωρίζουν και ελπίζω να απολαύσω τόσο την Κύπρο όσο και την ομάδα της Ομόνοιας».

Για τους στόχους της Ομόνοιας: «Μου αρέσει να “πολεμάω” για κάτι μεγάλο και γνωρίζω πολύ καλά πως η Ομόνοια είναι μια μεγάλη ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να διεκδικήσουμε μεγάλους στόχους».

Για τους φίλους της Ομόνοιας: «Πάρα πολλή δουλειά. Όπως σας έχω πει θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την Ομόνοια να υλοποιήσει τους μεγάλους στόχους που έχει».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ