aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Φτιαγμένος» για τα ντέρμπι ο Χριστοφή!

«Φτιαγμένος» για τα ντέρμπι ο Χριστοφή!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η παρουσία του Δημήτρη Χριστοφή στο ματς της Κύπρου με το Γιβραλτάρ (ήταν ο κορυφαίος), έστειλε ενθαρρυντικό μήνυμα για τη συνέχεια. Ο Κάρβερ, βλέποντας τον 28χρονο άσο σε μεγάλα κέφια, δεν μπορεί παρά να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο διεθνής επιθετικός έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, στην καλύτερη από τότε που επέστρεψε στην Ομόνοια. Δείχνει να έχει αφήσει πίσω τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για πολλούς μήνες.

Ο Τζίμης πάει «φτιαγμένος» στα ντέρμπι, κάνοντας αρχή κόντρα στην ΑΕΚ, την Κυριακή στο ΓΣΠ. Με τέτοια εμφάνιση ο έμπειρος επιθετικός (λογικά) θα διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Από τη στιγμή που είναι απόλυτα υγιής και το «φώναξε» προχθές, με την ταχύτητα, τη δύναμη και το πάθος του, ο Χριστοφή μπορεί να κάνει τη διαφορά στα ντέρμπι.

Παρουσιάζεται έτοιμος την κατάλληλη στιγμή αφού, ως γνωστόν, η Ομόνοια είναι έτοιμη να εισέλθει σε μια σειρά από ντέρμπι και τα αποτελέσματά τους θα δείξουν σε μεγάλο βαθμό που μπορεί να φθάσει η ομάδα στην τρέχουσα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ