«Φώναξε» πως ο Βίτορ Γκόμες… χρειάζεται στήριγμα!

Χρειάζεται δίπλα του έναν καθαρά «εξάρι» με πολλά τρεξίματα, που θα δέσει την άμυνα με τη μεσαία γραμμή...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τη δεδομένη στιγμή η Ομάδα Προγραμματισμού στην Ομόνοια «ψάχνεται» για τρεις θέσεις. Αριστερό μπακ, αριστερό εξτρέμ και επιτελικό μέσο. Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο πως εντοπίστηκαν οι στόχοι και γίνεται προσπάθεια να αποσπάσουν την υπογραφή των εκλεκτών.

Ωστόσο, μια θέση που δεν έγινε λόγος για προσθήκη είναι αυτή του ανασταλτικού μέσου. Ο Βίτορ Γκόμες όπως φάνηκε στο φιλικό με την Μπεϊτάρ και την Άρκα Γκντίνια, είναι περισσότερο κεντρικός μέσος (οκτάρι), όπως και ο Τζόρντι Γκόμεθ, παρά «κόφτης». Χρειάζεται δίπλα του έναν καθαρά «εξάρι» με πολλά τρεξίματα, που θα δέσει την άμυνα με τη μεσαία γραμμή.

Φαντάζει ρίσκο να επωμιστεί αυτό τον ρόλο ο Πορτογάλος ή ακόμη η Ομόνοια να βγάλει τη σεζόν με τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές, με τον Μπεργκ να θέλει να πιστώσει για τη συγκεκριμένη θέση τους Φάνο Κατελάρη και Γιάννη Κούσουλο για τη συγκεκριμένη θέση.

Είναι κάτι που θα κριθεί στην πορεία και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια. Κρίνοντας, όμως, από την πρώτη εικόνα της Ομόνοιας έστω κι αν είναι νωρίς, φάνηκε ξεκάθαρα να επιβάλλεται η παρουσία ενός ποδοσφαιριστή που θα τρέχει, θα βάζει το πόδι του στη «φωτιά» και θα γεμίζει τη μεσαία γραμμή. Μπεργκ και Λάρκου ξέρουν καλύτερα.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ