aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Φευγάτος» ο Τζάκσον Μεντί, τι περίεργο…

«Φευγάτος» ο Τζάκσον Μεντί, τι περίεργο…

Το δεύτερο πέρασμα του Τζάκσον Μεντί από τον Λεβαδειακό είναι πιθανό να ολοκληρωθεί μέσα στον μήνα. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο Σενεγαλέζος αμυντικός είναι φευγάτος από την ομάδα της Βοιωτίας, οι άνθρωποι της οποίας δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την παρουσία του υψηλόσωμου Αφρικανού.

Ο Μεντί έχει παίξει έως σήμερα σε 10 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ έχει συμπεριληφθεί και στην αποστολή του αγώνα με τον Κισσαμικό, που είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (13/12, 15.00) στα Χανιά. Υπενθυμίζεται ότι από λάθος του αριστεροπόδαρου στόπερ, που παίζει και μπακ, προήλθε η αποβολή του Ναμάσκο στο παιχνίδι της Super League με την ΑΕΚ, κατά την οποία επήλθε ήττα 4-0.

Άλλωστε οι πράσινοι έχουν ήδη μπει σε διαδικασία να βρουν νέο αριστερό μπακ, προφανώς για εναλλακτική του Κάρλος Μιλιάζες. Κατά τα άλλα, η αποστολή του Λεβαδειακού βρίσκεται στα Χανιά για τον αγώνα με τον Κισσαμικό, ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ