aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈξαλλος ο Γκόμες για τις φήμες περί στημένων αγώνων: «Προτιμώ να πεινάσω!»

Έξαλλος ο Γκόμες για τις φήμες περί στημένων αγώνων: «Προτιμώ να πεινάσω!»

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο που διέρρευσε στα Μέσα Ενημέρωσης και στο οποίο συνομιλούν πρώην προπονητής της Άβες και ο πρόεδρος του Συλλόγου άνοιξε τον ασκό του Αίολου στην Πορτογαλία για εμπλοκή της ομάδας σε προσυνεννοημένα παιχνίδια την περασμένη σεζόν.

Η ιστοσελίδα bancada.pt επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Βίτορ Γκόμες, ο οποίος πέρυσι ήταν στο ρόστερ της Άβες, ώστε να διερευνήσει κατά πόσο είχε πέσει στην αντίληψή του οτιδήποτε μεμπτό. «Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι θα προτιμούσα να πεινάσω παρά να πουλήσω παιχνίδι. Ότι λένε για αυτό το θέμα είναι εντελώς ψέμα», τόνισε σε έντονο ύφος ο Πορτογάλος μέσος της Ομόνοιας διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι είχε εμπλοκή σε στημένο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Πρώην Ομονοιάτης σε διάσημη φυλακή της Βραζιλίας για διακίνηση ναρκωτικών

«Παλεύαμε για να μην πέσουμε κατηγορία. Από τότε που έφτασε ο κύριος Αουγκούστο Ινάσιο (προπονητής) αγωνιζόμασταν μέχρι το τέλος για να γλυτώσουμε τον υποβιβασμό. Δεν θα είχε νόημα να πουλάμε παιχνίδια για να μην κερδίσει η Άβες», πρόσθεσε ο Γκόμες.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έδεσε τον «στρατηγό» της στο «Ηλίας Πούλλος» με νέο συμβόλαιο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ