Έτοιμη να πρωταγωνιστήσει ξανά η Ομόνοια!

Το πετοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας εδώ και λίγες ημέρες άρχισε προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Το τμήμα έχει διατηρήσει στο ρόστερ όλους τους Κύπριους πετοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρυσι, καθώς επίσης και δύο από τους τρεις Βραζιλιάνους.

Συνεπώς, το ρόστερ της Ομόνοιας για την νέα αγωνιστική περίοδο αποτελείται από τους Σωτήρη Πετρακίδη, Αχιλλέα Πετρακίδη, Άγγελο Αλεξίου, Γιώργο Πλατρίτη, Χρίστο Αντωνιάδη, Νικόλα Ελευθερίου, Χρίστο Προδρόμου, Αντρέα Χρίστου, Μπρούνο Άλβες και Ρεϊνάλντο ντε Ουτέιρο.

Την τριάδα των ξένων πετοσφαιριστών συμπληρώνει ο νεοαποκτηθείς ακραίος Φραν Ρουίς, από την Ισπανία.

«Καλούμε τον κόσμο της Ομόνοιας να στηρίξει την προσπάθεια και να παραμείνει δίπλα στην ομάδα, αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να συνεχίσει να είναι η “Βασίλισσα” της κυπριακής πετοσφαίρισης. Σημειώνουμε επίσης ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός διαθέσιμων διαφημιστικών πινακίδων στο “Ελευθερία” και παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι φίλοι ή/και εταιρείες εκδηλώσουν ενδιαφέρον για ενοικίαση τους. Η τιμή έχει καθοριστεί στα €500+ΦΠΑ», τονίζεται μεταξύ άλλων.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ