aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕντυπωσιακή η Ομόνοια στην πρεμιέρα!

Εντυπωσιακή η Ομόνοια στην πρεμιέρα!

Με εντυπωσιακό τρόπο άρχισε η Ομόνοια την προσπάθειά της στον τέταρτο όμιλο της προκριματικής φάσης για το UEFA Futsal Champions League αφού επιβλήθηκε με το ευρύ 8-2 της Gazi Universitesi Τουρκίας. Σκόρερ για την Ομόνοια ήταν οι Μαντέλι (4), Μανώλη, Σέζαρ, Στυλιανού και Βάντερσον.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής από το ξεκίνημα. Οι πράσινοι προηγήθηκαν με 4-0 και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι Τούρκοι μείωσαν σε 4-2. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια μπήκε εκ νέου με αποφασιστικότητα και βρήκε νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα και στο τέλος έφθασε στο ευρύ 8-2.

Πλέον, στην Ομόνοια έστρεψαν την προσοχή τους στο αυριανό (28/8) δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο τη Vaengir Jupiters, όπου ζητούμενο είναι και πάλι η νίκη, ώστε στον τελευταίο αγώνα που θα γίνει την Παρασκευή απέναντι στην Pinerola Bratislava, που είναι το φαβορί του ομίλου, να «χτυπήσει» την πρόκριση στο main round όπου οι αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ 8-13 Οκτωβρίου στην Κροατία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ