aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈνταση και στη Λεμεσό, νέο «μέτωπο» στον Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ

Ένταση και στη Λεμεσό, νέο «μέτωπο» στον Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ

Δεν εξελίχθηκε ομαλά η νύχτα-θρίαμβος μετά την πρόκριση της Ομόνοιας στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τους πετροβολισμούς σε διερχόμενα αυτοκίνητα έξω από το Παν.Συ.Φι του ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, επεισόδια σημειώθηκαν και στην Λεμεσό.

Φίλοι των πρασίνων βγήκαν στους δρόμους και στην παραλιακή πόλη, με αποτέλεσμα φίλαθλοι αντίπαλης ομάδας, δεν διευκρινίστηκαν από ποια, να κάνουν «ντου» και να προκύψει ένταση. Η Αστυνομία που βρίσκεται στους δρόμους παγκύπρια έδωσε αμέσως το παρών τους ώστε τα επεισόδια να μην πάρουν έκταση. Από τις συμπλοκές, σημειώθηκαν υλικές ζημιές.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα φίλοι των πρασίνων «ανταπέδωσαν» τους πετροβολισμούς στον Σύνδεσμο του ΑΠΟΕΛ με αποτέλεσμα η Αστυνομία να επέμβει ξανά. Σημειώθηκαν υλικές ζημιές. Πάντως, στην πρωτεύουσα υπάρχει αστυνομική δύναμη τόσο στους δρόμους κοντά στον Παν.Συ.Φι όσο και στην Λακατάμια που οι οπαδοί της Ομόνοιας με την αποστολή γιορτάζουν την μεγάλη πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ