aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕνρίκες συγκινημένος και με το κασκόλ της Ομόνοιας ψηλά! (pics)

Ενρίκες συγκινημένος και με το κασκόλ της Ομόνοιας ψηλά! (pics)

Ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Χόρχε Ενρίκες, ο οποίος λίγες μέρες μετά την άφιξή του στην Κύπρο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρασίνους. «Η Ομόνοια Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου διεθνούς Μεξικανού μέσου, Jorge Enriquez (Χόρχε Ενρίκεζ). Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας δύο χρόνων», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο Ενρίκες, ακολούθως ανέφερε τα εξής στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας: «Νιώθω ευτυχισμένος, αλλά και συγκινημένος. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα η Ομόνοια, ένα μεγάλο βήμα. Ήταν όνειρο να παίξω στην Ευρώπη. Ήταν κάτι που έψαχνα καιρό και είμαι χαρούμενος που η Ομόνοια πραγματοποίησε αυτό το όνειρό μου. Πιστεύω πως από κάθε άποψη, ποδοσφαιρική, φυσικής κατάστασης, οικογενειακή, ήρθε αυτό το βήμα την κατάλληλη στιγμή. Θα επιδιώξω να εξελιχθούν όλα καλά για την Ομόνοια και τον κόσμο της. Η παρουσία μου εδώ, ίσως ανοίξει ξανά την πόρτα της εθνικής, όμως για εμένα πάνω από όλα είναι η Ομόνοια. Ευχαριστώ τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης που μου έχει στείλει. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να ανέβει η Ομόνοια εκεί που της αξίζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ