aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣ«Ενισχυθήκαμε και εμείς και ο αντίπαλος, συνεπώς...»

«Ενισχυθήκαμε και εμείς και ο αντίπαλος, συνεπώς…»

Πρεμιέρα με ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για την Ομόνοια U15 αυτό το Σάββατο (21/09). Η ομάδα των πρασίνων υποδέχεται τους «γαλαζοκίτρινους» και στόχος είναι το πρώτο «τρίποντο» στη φετινή σεζόν.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Μάριος Νικολάου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα για το «αιώνιο» ντέρμπι: «Περιμένω να γίνει ένα δύσκολο παιχνίδι. Ενισχυθήκαμε και εμείς και ο αντίπαλος, συνεπώς αναμένω να γίνει ένα πραγματικό ντέρμπι», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε για την ετοιμότητα της ομάδας: «Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι. Δώσαμε επτά φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, δεν είχαμε τραυματισμούς, οπόταν βρισκόμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο. Πιστεύω πως σε 2-3 εβδομάδες θα παρουσιάζουμε στον αγωνιστικό χώρο το 100% των δυνατοτήτων μας».

Όσον αφορά στον στόχο της Ομόνοιας U15 στη φετινή σεζόν, ανέφερε: «Πρωταρχικός στόχος είναι η ατομική και ομαδική βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας και φυσικά αν έρθει η πρώτη θέση θα είναι η καλοδεχούμενη. Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι πάντα η νίκη».

Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Μάριου Νικολάου για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα και θα αρχίσει στις 11:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ