Ενημέρωσε τον Χριστοφή να βρει ομάδα ο Μπεργκ, συμβόλαιο ώς το 2021

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Εκτός πλάνων του Χένινγκ Μπεργκ τέθηκε ο Δημήτρης Χριστοφή, ο οποίος στην προτελευταία προπόνηση της Ομόνοιας, δηλαδή αυτήν της Παρασκευής (24/1), πριν από το παιχνίδι με την Ανόρθωση την (Κυριακή 26/1), ειδοποιήθηκε από τον Νορβηγό προπονητή, ότι δεν υπολογίζεται.

Το γεγονός πως ο Κύπριος επιθετικός, μετά από το 90λεπτο στον επαναληπτικό με τον Ερμή Αραδίππου για το κύπελλο (3-0), έμεινε εκτός αποστολής του ντέρμπι με την «Κυρία», τον ξένισε και προκάλεσε ερωτηματικά στον ίδιο αλλά και στον κόσμο του «τριφυλλιού».

Όπως πληροφορηθήκαμε, ο Μπεργκ μετέφερε στον 31χρονο παίκτη ότι δεν θα ήταν σωστό να μείνει στην ομάδα και να τίθεται συνεχώς εκτός αποστολής και του μετέφερε την άποψή του πως θα ήταν σωστό να βρει μία ομάδα να φύγει είτε με δανεισμό, είτε με ελευθέρα μετεγγραφή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η ύστατη προσπάθεια για εξτρέμ και ο Έζρα

Ο Χριστοφή παρουσιάστηκε προβληματισμένος, καθότι συνέβη αυτό μία εβδομάδα προτού κλείσει η μετεγγραφική περίοδος και δεν είναι καθόλου εύκολο να βρει ομάδα, ενώ κι ο ίδιος ήλπιζε πως στη συνέχεια θα είχε ευκαιρίες να αγωνιστεί, αφού διατηρεί ακόμη ενάμισι χρόνο συμβόλαιο (έως το 2021) και επιθυμεί να το τηρήσει. Εφόσον παραμείνει στην Ομόνοια και αλλάξει η άποψη του Χένινγκ Μπεργκ για τις δυνατότητές του, τότε δεν αποκλείεται να επαναδραστηριοποιηθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ