aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈνας πρώην Ομονοιάτης στη θέση ενός παραλίγο Ομονοιάτη!

Ένας πρώην Ομονοιάτης στη θέση ενός παραλίγο Ομονοιάτη!

O άλλοτε αμυντικός μέσος της Ομόνοιας, Δημήτρης Γραμμόζης, ο οποίος κατέκτησε με το «τριφύλλι» το 2010 το πρωτάθλημα και το σούπερ καπ, έχει συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ντάρμσταντ.

Ο 40χρονος προπονητής, ο οποίος καθοδηγούσε μέχρι πρόσφατα την ομάδα Κ19 της Μπόχουμ, έπειτα από μια πενταετία ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο για λογαριασμό της Ντάρμσταντ. «Ο Ντίμι μας είπε για το ενδιαφέρον της Ντάρμσταντ. Η επιθυμία του είναι να υπογράψει εκεί καθώς προτίθεται να δεχθεί την πρόταση που του έχει κατατεθεί», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Μπόχουμ, Σεμπάστιαν Σχίντζιελορτς.

Στην Ντάρμσταντ, ο Γραμμόζης θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντιρκ Σούστερ (φωτό κάτω), ο οποίος απολύθηκε την περασμένη Δευτέρα. Θυμίζουμε ότι ο Σούστερ βρέθηκε μια ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας τον Δεκέμβριο του 2017, όμως την τελευταία στιγμή προτίμησε να μην έρθει Κύπρο ενημερώνοντας τους πράσινους με email για την απόφασή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ