Είπε αντίο στον Ντάρμπισαϊρ η Ομόνοια: «Κέρδισε μια ξεχωριστή θέση στην ομάδα»

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας μέσω της οποίας αποχαιρετά τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο Άγγλος επιθετικός αποχωρεί έπειτα από τέσσερα χρόνια από το στρατόπεδο των πρασίνων, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία. Υπενθυμίζουμε πως ο Ντάρμπισαϊρ εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από το νησί το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο παρέμεινε μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του (ανακοινώθηκε ήδη ο Ντούρις). Η συνεργασία των δύο πλευρών έχει λυθεί κοινή συναινέσει.

Αναλυτικά:

Αποχαιρετά την Ομόνοια μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας ο Ματ Νταρμπισάιαρ, έχοντας απολογισμό 126 συμμετοχές, 69 γκολ και δύο «Χρυσά Παπούτσια», επιδόσεις που τον κατατάσσουν ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς στην ιστορία του «τριφυλλιού» και του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο Ματ πέρα από εξαιρετικός επιθετικός υπήρξε και πολύ καλός επαγγελματίας, αγαπήθηκε από τον κόσμο της Ομόνοινας και κέρδισε ξεχωριστή θέση στην οικογένεια της ομάδας μας.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Ματ είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους, κάτι που έγινε σεβαστό από την Ομόνοια.

Η συνεργασία μας με τον Ματ Νταρμπισάιαρ έχει λυθεί κοινή συναινέσει και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ