aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ€2.000.000 για Κριτήρια, και €9.700.000 το χρέος!

€2.000.000 για Κριτήρια, και €9.700.000 το χρέος!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ως τρικλοποδιά από το απερχόμενο Δ.Σ. μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι, το ποσό που απαιτείται για τα Κριτήρια Ιουνίου ανέρχεται στα €2.000.000, δηλαδή €500.000 περισσότερα απ’ όσα είχε παρουσιάσει πριν λήξει η θητεία του στην ομάδα μελών που διαπραγματευόταν με τον Σταύρο Παπασταύρου.

Το νυν Δ.Σ. έμεινε έκπληκτο με τα νέα δεδομένα, καθώς παρουσιάστηκαν μεγαλύτερες οφειλές σε Φόρο Εισοδήματος, Κοινωνικές Ασφαλίσεις, μάνατζερ και αλλαγή στο συμβόλαιο της μπουτίκ. Την ίδια ώρα, το χρέος που θα αναλάβει ο επενδυτής και αφορά τις οφειλές στο Κράτος, αυξάνεται στα €9,7 εκατ. και όχι στα €9,3 εκατ. που λέχθηκε αρχικά. Είναι κάτι που προκαλεί προβληματισμό στο νυν Δ.Σ. αλλά και στα μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας, αφού τίθεται θέμα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης προς τον επενδυτή.

Διαβάστε επίσης: Ομάδα στήριξης Ρόη Πογιατζή: «Το παραδέχθηκε και ο κ. Παπασταύρου»

Ακόμη κι έτσι, όπως πληροφορούμαστε, ο Σταύρος Παπασταύρου παρουσιάζεται αποφασισμένος να αναλάβει το πιο πάνω χρέος και να καλύψει το ποσό που απαιτείται για τα Κριτήρια Ιουνίου της ΟΥΕΦΑ. Έχει ως στόχο, όπως είπε και στις πρόσφατες δηλώσεις του στο ΡΙΚ, να κάνει και πάλι πρωταγωνίστρια την Ομόνοια.

Από πλευράς του το νυν Δ.Σ. κάνει ενέργειες για να διαπιστώσει πώς προέκυψε μεγαλύτερο χρέος, ενώ προ μερικών εβδομάδων άλλα τους είχαν παρουσιαστεί από το απερχόμενο. Κυρίως για την αλλαγή συμφωνίας με την μπουτίκ αφού, πλέον, εάν ο επενδυτής θελήσει να τερματίσει το υφιστάμενο συμβόλαιο θα πρέπει να καταβάλει μεγαλύτερο ποσό ως αποζημίωση.

Διαβάστε επίσης: Παπασταύρου σε παίκτες: «Θα σας δω σε λίγο καιρό»

Ο Σταύρος Παπασταύρου αναχώρησε χθες από την Κύπρο, επιστρέφοντας στην Αμερική. Έχει συνεχώς ανοιχτή γραμμή με την πλευρά της Ομόνοιας, αναμένοντας κι αυτός την Καταστατική και Γενική Συνέλευση στις 29 Μαΐου. Έχουν συμφωνηθεί τα πάντα και αφού τα μέλη ανάψουν πράσινο φως θα πιάσει δουλειά, με την πρόσληψη του Μάριου Καμπανελλά να θεωρείται δεδομένη. Παράλληλα, πέρα από τον Ισπανό Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς για τη θέση του τεχνικού διευθυντή υπάρχει ακόμη ένας βασικός υποψήφιος.

Εξάλλου, σήμερα στις 12:00, εκπνέει η προθεσμία για υποβολή πρότασης για διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, προς το Διοικητικό Συμβούλιο. Μέχρι στιγμής οι δύο που έχουν υποβληθεί είναι αυτές των Σταύρου Παπασταύρου και Ρόη Πογιατζή. Οι προτάσεις θα πρέπει να παραδοθούν στον Εκτελεστικό Διευθυντή του Συλλόγου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ