aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔύσκολο για τον Εκίθα...

Δύσκολο για τον Εκίθα…

Ποδοσφαιριστής που προτάθηκε και εξετάζεται, ανάμεσα σε άλλους, για το κέντρο της άμυνας της Ομόνοιας είναι και ο Σον Μόρις Μπάρι της Κορόνα Κιέλτσε, τον οποίο αποκάλυψε σήμερα το πρωί ο «Active». O 27χρονος Αμερικανός αγωνίστηκε σε πέντε ματς στην τρέχουσα σεζόν. Ο Μπόρχα Εκίθα δύσκολα θα συνεχίσει στους πράσινους, παρόλο που ακόμη δεν υπάρχει απόφαση του Ιβάιλο Πέτεφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βλέπει και Μπάρι η Ομόνοια (pics)

Εξάλλου, στην Ομόνοια άφησαν πίσω τους τη νέα επιτυχία και έχουν ήδη επικεντρωθεί στο ματς που ακολουθεί, με τον Ερμή στο ΓΣΠ το Σάββατο (17:00). Με την ίδια φιλοσοφία προσεγγίζει η Ομόνοια το παιχνίδι, στο οποίο αναμένεται και δυναμική παρουσία του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι ικανοποιεί και τι προβληματίζει τον Πέτεφ;

Μόνο με νίκες μπορεί να ανατραπούν τα υφιστάμενα βαθμολογικά δεδομένα και να ξαναμπεί η ομάδα σε πορεία διεκδίκησης του στόχου της. Από τον αγώνα με τον Ερμή θα απουσιάσουν λόγω κίτρινων καρτών οι Μαργκάσα, Δημητρίου και Μπρέβελντ, καθώς και οι μόνιμα απόντες Κανού, Παναγή και Εκίθα. Αντιθέτως, επανέρχεται ο Χριστοφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ