aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΔύο στα δύο με νίκη 5-2 για την Ομόνοια U16

Δύο στα δύο με νίκη 5-2 για την Ομόνοια U16

Τη δεύτερη φετινή νίκη της πέτυχε σήμερα η Ομόνοια U16. Η ομάδα των πρασίνων κέρδισε εντός έδρας τον Οθέλλο με 5-2 και έφτασε στους έξι βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Πετρίδη, Ευαγγέλου, Παπαδόπουλο, Χρίστου, Παντελή, Τσιαπίνης, Α. Ανδρέου, Π. Ανδρέου, Νεοφύτου, Βασιλείου και Σταύρου. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Μιχαηλίδης, Σωτηρίου και Σκορδής.

Η Ομόνοια βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, όμως κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ με τα δύο γκολ του Ανδρέου και το ένα των Νεοφύτου, Βασιλείου και Τσιαπίνη. Ο Οθέλλος σκόραρε ακόμη μία φορά για το τελικό 5-2.

Πλέον, οι «πράσινοι» είναι ισόβαθμοι με άλλες ομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας και συντελεστή τερμάτων επτά υπέρ και τρία κατά. Επόμενο παιχνίδι για την Ομόνοια U16 είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη (01/10, 10:00) απέναντι στην Καρμιώτισσα εκτός έδρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ