Δημητρίου: «Προτιμώ πρωτάθλημα»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου, μετά τη νίκη των πρασίνων επί του Εθνικού.

Αναλυτικά: «Ένα πολύ σημαντικό δύσκολο μέσα σε μία έδρα δύσκολη και θα είναι για όλες τις ομάδες δύσκολο παιχνίδι. Ταλανίστηκε με το πρόβλημα με τη νόσο όμως ήταν ανταγωνιστικός. Φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας όμως το πέναλτι και η κόκκινη άλλαξε τα δεδομένα και έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο τέλος για να κρατήσουμε τη νίκη. Όσο παρέμενε το 2-1 ήταν ρευστό. Είμαστε χαρούμενοι για το τρίποντο και κάναμε καλή αρχή σε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Κρατάμε το γκολ του Ντούρις που ήταν σημαντικό. Κρατάμε και τους τρεις βαθμούς. Ήρθαμε για την ουσία και τα καταφέραμε».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολος όμιλος. Αν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης θα το δούμε. Θα δώσουμε έμφαση στα πρώτα και θα δούμε αν έχουμε ελπίδες για κάτι περισσότερο. Το πρώτο ματς στην Τούμπα, δεν υπάρχει πίεση και θα κυνηγούμε πάντα τη νίκη. Θα το απολαύσουμε. Θέλουμε να χαρούμε τη μεγάλη παρουσία μας στη μεγάλη διοργάνωση».

Για το τι προτιμά, Ευρώπη ή πρωτάθλημα: «Πρωτάθλημα. Αυτή είναι η δική μου θέση».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ