aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Δεν αμφισβητήσαμε ποτέ τον ομονοιατισμό κανενός»

«Δεν αμφισβητήσαμε ποτέ τον ομονοιατισμό κανενός»

Είναι νέος, ωραίος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας, το οποίο προέκυψε από την Εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου στις 2 Μαΐου.

Ο ρόλος που του ανατέθηκε, αυτός του μάρκετινγκ και των δημόσιων σχέσεων, μπορεί να μην είναι τέτοιος που να τον φέρει συνεχώς στο προσκήνιο, όμως είναι σημαντικός αφού με ενέργειές του θα πρέπει να συμβάλει στην εισροή χρήματος στο ταμείο.

Διαβάστε επίσης: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος στην Ομόνοια…»

Ο Χριστόδουλος Κουντουρής, νεοεμφανιζόμενος στα διοικητικά της Ομόνοιας, σε συνέντευξη του στο «Goal» μίλησε και για όσους κατηγορούν τη διοίκηση ως διορισμένη από το ΑΚΕΛ.

Η διχόνοια στις τάξεις της Ομόνοιας φαίνεται ότι υφίσταται, θα το έχεις διαπιστώσει. Γιατί; Και τι θα πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτή η εικόνα;

«Η περίοδος πριν την Εκλογική Γενική Συνέλευση μπορώ να πω ότι ήταν μια από τις δυσκολότερες που έχω αντιμετωπίσει. Οι διαφωνίες, οι αγωνίες, οι προβληματισμοί, ήταν φυσιολογικό να υπάρχουν. Άλλωστε κληθήκαμε να πάρουμε αποφάσεις οι οποίες θα διαμόρφωναν το μέλλον του σωματείου και ενδεχομένως να άλλαζαν τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αυτό που λέγαμε και πριν τη Συνέλευση είναι ότι δεν αμφισβητήσαμε ποτέ τον ομονοιατισμό όλων. Αυτό καλούσαμε όλους να κάνουν. Όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο, να δούμε την Ομόνοια να μεγαλουργήσει, απλώς έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις ως προς το πώς επιτυγχάνεται αυτό. Δεν θα είναι εύκολο πράγμα να επιτύχουμε την ενότητα. Θεωρούμε όμως ότι, ως Δ.Σ. θα λειτουργήσουμε με τέτοιο τρόπο που θα διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ενότητα. Μετά τις 29 Μαΐου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, με στόχο την επιστροφή της Ομόνοιας εκεί που της αξίζει. Αναγνωρίζω ότι είναι πιο εύκολο να το λες και πιο δύσκολο να το κάνεις, όμως είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις προς σ’ αυτή την κατεύθυνση. Ας μην ξεχνάμε ότι η Συνέλευση μάς έδωσε εντολή να υλοποιήσουμε την πρόταση Παπασταύρου, κι ενώ οι γνωματεύσεις που πήραμε μας έδιναν τη δυνατότητα να προχωρήσουμε. Εντούτοις, αφουγκραστήκαμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των μελών και προχωρούμε με την Καταστατική και την Έκτατη Γενική Συνέλευση».

Οι «αντίπαλοι», κάνουν λόγο ότι είστε διορισμένοι από το ΑΚΕΛ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Πώς τους απαντάς;

«Καταρχάς δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Μιλάμε για φίλους Ομονοιάτες που έχουν διαφορετική άποψη για κάποια πράγματα. Απ’ εκεί και πέρα νομίζω ότι, για κάποια ζητήματα υπάρχει υπερβολή. Όλοι γνωρίζουμε πού τοποθετείται πολιτικά η πλειοψηφία των μελών της Ομόνοιας, οπόταν είναι απόλυτα φυσιολογικό και τα άτομα που απαρτίζουν το Δ.Σ. να προέρχονται κατά κύριο λόγο από το συγκεκριμένο χώρο. Αν κάποιοι το εκλαμβάνουν αυτό ως διορισμό θεωρώ ότι, δεν είναι δίκαιο, αλλά ούτε και σωστό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ