aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔείγμα για το τι προμηνύεται από τη νέα Ομόνοια

Δείγμα για το τι προμηνύεται από τη νέα Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα… αποκαλυπτήρια της νέας Ομόνοιας θα γίνουν το προσεχές Σάββατο στο φιλικό με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Δυνατό τεστ για τους πράσινους, δυο βδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Φιλικό παιχνίδι που θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης για τους φίλους του «τριφυλλιού», που δεν μπορούν να περιμένουν… Η ανυπομονησία τους μεγάλη, προσδοκώντας ότι φέτος θα δουν κάτι διαφορετικό, καλό και σύνολο ικανό να διεκδικήσει μέχρι τέλους τους στόχους του Συλλόγου.

Το «τριφύλλι» εισέρχεται σε μια σημαντική εβδομάδα της προετοιμασίας, αφού όπως είχε επισημάνει ο Χένινγκ Μπεργκ, απ’ εδώ και στο εξής «θα δουλέψουμε το δικό μας παιχνίδι και να βελτιώσουμε τακτικά την ομάδα σε σχέση με το πώς θέλουμε να αγωνιζόμαστε». Έμφαση, λοιπόν, στη φιλοσοφία με την οποία η Ομόνοια θα προσεγγίζει τα παιχνίδια της, την τακτική, ενώ θα ανέβει η ένταση, με πιο γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Στοιχείο που φάνηκε σε κάποιο βαθμό στα φιλικά στην Πολωνία και αποτελεί δείγμα του τι ζητά από τους ποδοσφαιριστές του ο Νορβηγός προπονητής.

Σύμφωνα με τον Μπεργκ, στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια, ο κόσμος θα είναι σε θέση να δει μέρος της αγωνιστικής φιλοσοφίας της ομάδας του. Από το προσεχές Σάββατο, λοιπόν, θα υπάρχει ένα καλό δείγμα για το τι προμηνύεται από την νέα Ομόνοια. Η φιλοσοφία του 49χρονου τεχνικού συνάδει με το DNA της Ομόνοιας, γι’ αυτό άλλωστε επιλέγηκε από τον Λάρκου. Απομένει οι ποδοσφαιριστές που κατέχουν θέση στο ρόστερ, να είναι σε θέση να υποστηρίξουν αυτά που θέλει ο προπονητής τους. Βάσει αυτού έγιναν και οι επιλογές ποδοσφαιριστών στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Τα υπόλοιπα και πιο σημαντικά, στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ