aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔεύτερη εντός έδρας νίκη

Δεύτερη εντός έδρας νίκη

Για τη χθεσινή νίκη της φουτσαλικής ομάδας επί του Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας κάνει αναφορά η διοίκηση της Ομόνοιας στην επίσημή της ιστοσελίδα.

Αναλυτικά:

“Επέστρεψε στις νίκες η ΟΜΟΝΟΙΑ / ΑΡΑΡΑΤ, η οποία κέρδισε τον Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας με 9-3 στο στάδιο “Ελευθερία”, σε αγώνα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έφτασε στους έξι βαθμούς.

Από νωρίς η ομάδα μας πήρε προβάδισμα με τον Σέζαρ (1΄), οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά (7΄) και ακολούθως με γκολ των Μανώλη (11΄) και Γεωργίου (16΄), το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 3-1.

Δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τον Γεωργίου (22΄, 23΄) ανέβασαν το σκορ στο 5-1, στη συνέχεια η ομάδα της Δερύνειας μείωσε (24΄), ωστόσο με γκολ των Ιακώβου (29΄) και Ντιόγο (34΄, 36΄) το σκορ έφτασε στο 8-2.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν (37΄) και ο Ιακώβου σκόραρε εκ νέου (37΄), έτσι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η ΑΕΛ με εννέα βαθμούς και ακολουθούν με έξι η Ανόρθωση, ο ΑΠΟΕΛ, η ΟΜΟΝΟΙΑ / ΑΡΑΡΑΤ και ο Εθνικός Λατσιών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ