aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑποκλείστηκε η Ομόνοια

Αποκλείστηκε η Ομόνοια

Δεν τα κατάφερε η πετοσφαιρική Ομόνοια. Γνώρισε νέα ήττα από την ουγγρική Penzugyor, στον επαναληπτικό αγώνα για το CEV Challenge Cup στη Βουδαπέστη, πάλι με 0-3 σετ (11-25, 17-25, 16-25) και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στους Ούγγρους, όμως η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής.  Παρά τον αποκλεισμό, το «τριφύλλι» επιστρέφει με πολύτιμες εμπειρίες στις αποσκευές του και εστιάζει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.

Σε ό,τι αφορά στην εικόνα του αγώνα, στην αρχή του πρώτου σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, όμως στη συνέχεια οι Ούγγροι κυριάρχησαν και έκανα το 1-0, ενώ στο δεύτερο σετ άνοιξαν τη ψαλίδα από την αρχή και διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος.

Κάπου εκεί, με το 2-0 υπέρ της Penzugyor, η Ομόνοια αποκλείστηκε και μαθηματικά. Έτσι το τρίτο και τελευταίο σετ που ήταν τυπικής διαδικασίας, οι Ούγγροι το κατέκτησαν σχετικά εύκολα, όπως μαρτυρά και το σκορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ