Αποκαλύπτουν πρόταση €100.000 της Ομόνοιας για Μπάλγκρανταν (vid)

Cristi Bălgrădean

Πρόταση 100.000 ευρώ στην Στεάουα Βουκουρουστίου για απόκτηση του Ρουμάνου τερματοφύλακα, Κρίστι Μπάλγκρανταν κατέθεσε η Ομόνοια, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας fanatic.ro.

Όπως αποκαλύπτουν οι Ρουμάνοι οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον 31χρονο τερματοφύλακα 20.000 ευρώ μηνιαίως. Με βάση το ρεπορτάζ ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Τζίτζι Μπεκάλι, μάλλον θα αποδεχθεί την πρόταση της Ομόνοιας, αφού από τον Νοέμβριο είχε ενημερώσει τον Μπάλγκρανταν να βρει ομάδα.

Το συμβόλαιό του με την Στεάουα λήγει το προσεχές Καλοκαίρι, επομένως στην Στεάουα βλέπουν με θετικό μάτι το ενδεχόμενο παραχώρησης του ύψους 1.87μ. τερματοφύλακα. Ο Μπάλγκρανταν ανήκει στην Στεάουα τα τελευταία δύο χρόνια και κατέγραψε συνολικά 59 συμμετοχές. Προηγουμένως έπαιξε για 2,5 χρόνια στην Κονκόρτια Ρουμανίας (68 συμμετοχές), ενώ στο παρελθόν υπερασπίστηκε την εστία της Κραϊόβα και της Δυνάμο Βουκουρεστίου. Όλη του την καριέρα αγωνίστηκε στη Ρουμανία, ενώ αγωνίστηκε μία φορά με την Εθνική ομάδα της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Δημητρίου για μετεγγραφικά Ομόνοιας: «Θα λυθούν οι απορίες»

Στη λίστα βεβαίως υπάρχουν κι άλλοι τερματοφύλακες. Ένας από αυτούς είναι και ο Ρουμάνος διεθνής τερματοφύλακας Κοστέλ Παντιλιμόν. Ο 32χρονος ύψους 2.03 μ. γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 1987 στο Μπατσάου, έχει ύψος 2,03 μ. και άρχισε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του, πριν μετακινηθεί στα τμήματα υποδομής της Πόλι Τιμισοάρα. (Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα)

Οι καλύτερες αποκρούσεις του Κρίστι Μπάλγκρανταν στην Στεάουα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ