Αποκάλυψη Παπασταύρου: Η Ομόνοια ζήτησε από την ΚΟΠ το τρόπαιο!

Αποκάλυψη από τον πρόεδρο της Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου, στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στο CablenetSports1. Όπως ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού», ο σύλλογος της Λευκωσίας ζήτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος από την ΚΟΠ.

«Το ζητήσαμε αυτό γιατί νιώθαμε και πιστεύαμε πως δεν θα ολοκληρωνόταν, για τους λόγους που σας εξήγησα. Τότε γιατί να το αρχίσουμε; Αυτή η βαθμολογία αντικατόπτριζε όλη τη σεζόν», είπε για τον όρο αν διακοπεί ξανά το πρωτάθλημα, να ίσχυε η βαθμολογία πριν την διακοπή.

Και ακολούθως αναφέρθηκε στα αισθήματα του κι αν πρόκειται να ζητήσει το πρωτάθλημα: «Το ζητήσαμε από την ΚΟΠ. Δεν το ζητήσαμε γιατί το θέλουμε, ή γιατί μας αξίζει. Στις 23 αγωνιστικές, η Ομόνοια ήταν η καλύτερη ομάδα. Υπήρχε η ισοβαθμία αλλά υπάρχουν κανονισμοί ότι μετρούν τα μεταξύ μας παιχνίδια. Θέλουμε να δούμε τι θα κάνει η υπόλοιπη Ευρώπη. Αν το κάνουν άλλες ευρωπαϊκές χώρες γιατί όχι κι εμείς; Είναι πιο έξυπνοι ή πιο βλάκες εμείς; Δεν πήραμε κάθετη απάντηση. Το απαιτήσαμε σήμερα όμως περιμένουμε. Αφού υπάρχουν οι κανονισμοί σε περίπτωση ισοβαθμίας… Αν δεν μας αρέσουν, να τους αλλάξουμε για του χρόνου, όχι για φέτος. Μέχρι το τέλος του Μάη θα ξέρουμε τι έκαναν οι άλλες χώρες και ανάλογα θα κινηθούμε κι εμείς».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ