aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Αποκαλύφθηκε» η πρώτη εμφάνιση της Ομόνοιας (video)

«Αποκαλύφθηκε» η πρώτη εμφάνιση της Ομόνοιας (video)

Αυτή θα είναι η επίσημη φανέλα της Ομόνοια στη νέα σεζόν. Θυμίζουμε ότι σε αυτήν δίνεται η ευκαιρία στους οπαδούς να μετέχουν, εμμέσως εντός του γηπέδου, στην αγωνιστική προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα σε μερικούς μήνες σε Ευρώπη και Κύπρο, αναγράφοντας το όνομα τους πάνω στην αγωνιστική φανέλα.

Ο αντιπρόεδρος της Ομόνοιας Δημήτρης Γρηγόρη αναφέρθηκε στη νεά εμφάνιση της ομάδας: «Θέλαμε να αναδείξουμε το ομαδικό δέσιμο μεταξύ των παικτών και της ομάδας. Πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει τον κόσμο. Υπάρχει ακόμα μια που θα γράφει και αυτή τα ονόματα, θα τις δούμε στο μέλλον όταν θα κάνουμε την επίσημη εμφάνιση. Οι φίλαθλοι μας μπορούν να αναγράψουν το όνομα τους, είναι μια από τις φανέλες που θα αγωνίζεται η Ομόνοια στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Έχουμε ξεπεράσει τις 500 φανέλες. Θα αναγράψουμε και ονόματα φιλάθλων που έχουν απεβίωσε. Ο τρόπος αγοράς είναι μέσω της ιστοσελίδας μας ή μέσω τηλεφώνου στα γραφεία. Θα υπάρχει κλήρωση, και ένας τυχερός θα ακολουθήσει την ομάδα στο πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι της Ομόνοιας ως μέλος της αποστολής. Η μια φανέλα θα είναι πράσινη και η άλλη επιφυλάσσει κάποιες εκπλήξεις. Θα την παρουσιάσουμε τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου».

Ερωτηθείς για το αν η συμμετοχή της Ομόνοιας στο Τσάμπιονς Λιγκ προσέλκυσε κι άλλους χορηγούς, απάντησε: «Έχουμε κάποια συμβόλαια με χορηγούς. Μας έχουν προσεγγίσει κι άλλοι ναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ