aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΑποφασιστικά για την πρώτη νίκη

Αποφασιστικά για την πρώτη νίκη

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ομόνοιας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τη Χρυσομηλιά. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο στάδιο της Ολυμπιάς Λυμπιών και θα ξεκινήσει στις 11:00. Το «τριφύλλι» μετά την ισοπαλία της περασμένης βδομάδας απέναντι στο ΘΟΪ, στοχεύει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση.

H ποδοσφαιρίστρια της ομάδας, Μύρια Τουμάζου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Στόχος μας είναι η νίκη. Κρατάμε τα θετικά από τα προηγούμενα παιχνίδια και δουλεύουμε για να βελτιώσουμε τα αρνητικά. Δουλεύουμε τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Διαπιστώνουμε ότι η δουλειά που κάνουμε αποδίδει και αυτό είναι ευχάριστο» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο περασμένο, το σκορ μας αδικεί και νομίζω πως έφτασε η ώρα για νίκη. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο της Ομόνοιας, γιατί είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνεις τη στήριξή του».

3η αγωνιστική
ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΛΑΤΣΙΩΝ vs ΑΠΟΛΛΩΝ Λυμπιών
ΟΜΟΝΟΙΑ vs ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΑΓ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ
APOLLON LADIES vs Ε. Ν. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ
Α.Ε. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ vs BARCELONA FA
ΠΑΦΙΑ vs CHAMPIONS ΥΨΩΝΑ

Βαθμολογία (2 αγώνες)
1. Α.Ε. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 6
2. APOLLON LADIES 4
3. BARCELONA FA 4
4. ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΑΓ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ 4
5. ΠΑΦΙΑ 3
6. Ε. Ν. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ 2
7. ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΛΑΤΣΙΩΝ 2
8. ΟΜΟΝΟΙΑ 1
9. ΑΠΟΛΛΩΝ Λυμπιών 0
10. CHAMPIONS ΥΨΩΝΑ 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ