aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποχαιρέτισε ο Τσέποβιτς, «βροχή» μηνυμάτων από Ομονοιάτες

Αποχαιρέτισε ο Τσέποβιτς, «βροχή» μηνυμάτων από Ομονοιάτες

«Ευχαριστώ Μπουριράμ για όλα, αντίο Ταϊλάνδη», ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μάρκο Τσέποβιτς στην πρώην ομάδα του. Ο Σέρβος επιθετικός που αποτελεί μετεγγραφικό στόχο της Ομόνοιας σύντομα θα αποφασίσει για τον επόμενο ποδοσφαιρικό «σταθμό» της καριέρας του.

Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει μεταφέρει ήδη την προσφορά της Ομόνοιας στον 29χρονο επιθετικό, με τον οποίο συνυπήρξαν στην Βίντεοτον τη σεζόν 2016-17 και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα ντυθεί στα πράσινα. Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι ο Τσέποβιτς δέχθηκε δελεαστική πρόταση από ομάδα της Κορέας, με πολύ περισσότερα χρήματα απ’ όσα του προσφέρει η Ομόνοια, όμως η προοπτική επιστροφής στα γήπεδα της Ευρώπης φαίνεται πως αποτελεί σύμμαχο για το «τριφύλλι».

Κάτω από την ανάρτηση του Τσέποβιτς ακολούθησε «βροχή» μηνυμάτων, αρκετά από οπαδούς της Μπουριράμ οι οποίοι τον ευχαριστούν και άλλα από οπαδούς της Ομόνοιας που τον καλωσορίζουν και τον καλούν να έρθει στην Κύπρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scepovic Marko (@scepaaa44)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ