aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΆνχελ Γκόμεθ: Πάει για το «τυχερό» 13άρι

Άνχελ Γκόμεθ: Πάει για το «τυχερό» 13άρι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Σε ερώτηση μετά το τέλος της παρουσίασης του Χουάν-Κάρλος Ολίβα, το Goal.com.cy ρώτησε τον Άνχελ Γκόμεθ (φωτό) για τις επόμενες κινήσεις της Ομόνοιας. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής απάντησε στην αθλητική ιστοσελίδα του Φιλελεύθερου ότι αναζητεί έναν κεντρικό αμυντικό, δύο αριστερούς μπακ, δύο επιτελικούς και έναν αριστερό εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: Μικαέλ Γκαφόρ… με τα μάτια του Football Manager!

Όπως αναφέρεται λοιπόν και στο σχετικό ρεπορτάζ, τα νέα αποκτήματα σύμφωνα με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό θα γίνουν 13, μόλις εκπληρωθούν οι επιθυμίες του καθ’ ύλην αρμόδιου για θέματα που άπτονται της ενίσχυσης. Αυτό καθώς ήδη προστέθηκαν εφτά παίκτες στο έμψυχο δυναμικό.

Βεβαίως, πάντοτε σε καλοκαιρινή περίοδο μετεγγραφών, υπάρχει το ενδεχόμενο ανατροπής δεδομένων κατά την περίοδο της προετοιμασίας. Διότι όταν η ομάδα περνά από τη θεωρία (του σχεδιασμού) στην πράξη (των φιλικών), συχνά εντοπίζονται ανάγκες από την τεχνική ηγεσία, που επιτάσσουν διαφοροποίηση του αρχικού πλάνου. Για την ώρα, όμως, το ψάξιμο αφορά έξι ποδοσφαιριστές και τα άλλα θα φανούν στην πορεία, εντός του καλοκαιριού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ