Ανακοίνωσε Λοΐζου η Ομόνοια

Τον Μάκη Λοΐζου ως προπονητή της Ομόνοιας U13 ανακοίνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα των πρασίνων. Ο Λοΐζου όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση εργάστηκε προηγούμενος στην ακαδημία των «Galacticos», ενώ την περασμένη σεζόν είχε την ευθύνη της ομάδας των U12.

Αναλυτικά: «Ο Μάκης Λοΐζου έχει επιλεγεί ως προπονητής της Ομόνοιας U13 για τη σεζόν 2019-2020. Αυτή θα είναι η δεύτερη χρονιά όπου εργάζεται στην Ακαδημία της Ομόνοιας. Προηγουμένως εργάστηκε στην ιδιωτική Ακαδημία «Galacticos», ενώ στην περσινή σεζόν είχε την ευθύνη της ομάδας U12 του «τριφυλλιού», που συμμετείχε στο πρωτάθλημα Grassroots.

“Η ομάδα μας θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα U13, παρά το γεγονός ότι θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές κάτω των 12 ετών. Πιστεύω, όμως, ότι έχουμε αρκετή ποιότητα και μπορούμε να τους κοιτάξουμε όλους στα μάτια. Πρωταρχικός στόχος είναι να βελτιωθούν οι ποδοσφαιριστές μέσα από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αν στην πορεία είμαστε να θέση να διεκδικήσουμε τον τίτλο, τότε θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε”, το σχόλιο του κ. Λοΐζου στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας».

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ