aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑλλιώτικη εκκίνηση, ίδιες προσδοκίες

Αλλιώτικη εκκίνηση, ίδιες προσδοκίες

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σε διάστημα 25 ημερών από σήμερα, η Ομόνοια θα κληθεί να δώσει το πρώτο επίσημο ματς της νέας σεζόν. Σ’ αυτό το διάστημα που θα μεσολαβήσει οι πράσινοι θα επιδιώξουν να προετοιμαστούν όσο το δυνατό καλύτερα, ώστε το ευρωπαϊκό τους ταξίδι να φθάσει όσο πιο μακριά.

Σήμερα, 6 Ιουνίου, η Ομόνοια βάζει μπρος για τη σεζόν 2016-17. Μια αλλιώτικη «πρώτη» για το «τριφύλλι» από κάθε άποψη. Πρώτο ραντεβού χωρίς προπονητή (θα πάει απευθείας στην Αυστρία), με πολλές απουσίες και χωρίς καμιά μετεγγραφή.

Κι όμως, ο τεχνικός διευθυντής διαβεβαιώνει πως όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Ο Νταμπίζας, που είναι ο βασικός συντελεστής των αλλαγών που σημειώνονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας, προτιμά να γίνουν όλα στην εντέλεια βάσει των δικών του «θέλω» κι ας γίνουν με καθυστέρηση μερικών ημερών.

Τα χρονικά περιθώρια είναι τέτοια που δύσκολα θα αλλάξουν το σκηνικό τις επόμενες τρεις μέρες, στις οποίες θα δοθεί έμφαση σε εργομετρικές εξετάσεις. Η ομάδα θα αρχίσει να στελεχώνεται όταν η αποστολή θα βρεθεί στην Αυστρία, την Πέμπτη. Αφού, ακόμη και σήμερα να οριστικοποιηθούν μετεγγραφές, φαντάζει δύσκολο οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές να προλάβουν προπόνηση επί κυπριακού εδάφους.

Από εκεί και πέρα, σύντομα θα ανακοινωθεί η παραμονή των Σκέμπρι και Ασίς στην ομάδα. Η ενσωμάτωση του Μαλτέζου στις προπονήσεις θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στην Αυστρία. Ακόμη, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και η περίπτωση Χαφέζ, με τον Νταμπίζα να του έχει δώσει διορία μερικών ημερών να απαντήσει αν επιθυμεί παραμονή του στην Ομόνοια.

Αυτή η διαφορετικότητα, από τη μια αρέσει αφού ήταν απαίτηση του κόσμου η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και από την άλλη δημιουργεί ερωτηματικό για το τι θα βγάλει η σεζόν. Ο χρόνος και κυρίως το γήπεδο θα «μιλήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ