aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Αφήστε τον καναπέ, στηρίξτε την Ομόνοια»

«Αφήστε τον καναπέ, στηρίξτε την Ομόνοια»

H Ομόνοια παρουσιάσε σε συνέντευξη Τύπου τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2019-20. Η διοίκηση, πρόσφερε ελκυστικά πακέτα προς τον κόσμο της με στόχο να έχει η ομάδα χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό της.

Διαβάστε επίσης: Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της Ομόνοιας

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy είναι στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ βρέθηκε και σας μετέφερε ζωντανά με εικόνα και ήχο όλα όσα θα λέχθηκαν.

Αρχικά τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοια, Λώρης Κυριάκου: «Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και την βοήθεια που δίνεται για την προβολή της διάθεσης των εισιτήριων διαρκείας. Η Ομόνοια είναι ένα και το αυτό, δεν υπάρχει διαχωρισμός. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στον κόσμο. Είναι η ώρα που πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τους αρκετούς κινδύνους που υπάρχουν, μετά και τα γεγονότα με την Primetel και το γήπεδο».

Κληθείς να απαντήσει ερώτηση για το αν εξασφάλιστηκε άδεια από την πολεοδομία για το γήπεδο, ο Λώρης Κυριάκου τόνισε: «Η πολεοδομία επανήλθε και ζήτησε κάποιους χώρους πρασίνου. Είναι δημόσιες υπηρεσίες. Ελπίζουμε να έχουμε καλά νεά σύντομα».

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Νίκος Χαραλαμπίδης: «Σκοπός μας είναι να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Σημείο αναφοράς είναι οι χαμηλές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας. Προσπαθήσαμε όσο ήταν το δυνατό να χαμηλώσουμε τις τιμές. Ο κόσμος της Ομόνοιας προέρχεται από τις λαϊκές μάζες και το λάβαμε υπόψη αυτό αρκετά. Γίνονται όλες οι σωστές κινήσεις για να επανέλθει η Ομόνοια στους πρωταγωνιστικούς της στόχους. Μόνο ο Ομονοιάτης γνωρίζει τι πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει».

Επιπρόσθετα μίλησαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας:

Αντρέας Κανάρης: «Ήμασταν μαθημένοι να παίζουμε με γεμάτα γήπεδα. Είναι κρίμα να παίζει με άδεια γήπεδα. Για να είμαστε αληθείς απογοητεύσαμε τον κόσμο, όμως είμαι αισιόδοξος ότι η Ομόνοια θα πρωταγωνιστήσει. Είμαι βέβαιος ότι με καλά αποτελέσματα ο κόσμος θα επιστρέψει».

Σωτήρης Καϊάφας: «Γνωρίζουμε πως συμπεριφέρεται ο κόσμος. Χωρίς να δει κάποια πράγματα που του αρέσουν, λυπάμαι που το λέω δεν θα έρθει στο γήπεδο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Ράουφμαν: «Να παρακαλέσω τον κόσμο να αφήσει τον καναπέ και να βοηθήσει την προσπάθεια που γίνεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ