aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ομάδες από Κύπρο έχουν στα... ραντάρ τους τον Φεντερίκο Αντράντα» (vid)

«Ομάδες από Κύπρο έχουν στα… ραντάρ τους τον Φεντερίκο Αντράντα» (vid)

Στα… ραντάρ κυπριακών ομάδων τοποθετεί δημοσίευμα από την Αργεντινή και την ιστοσελίδα tycsports.com, τον επιθετικό της Αλντοσίβι Φεντερίκο Αντράντα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, αρκετές ομάδες τόσο από την Αργεντινή όσο και από Κύπρο, Ελλάδα και Μεξικό, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, με κάποιες από αυτές μάλιστα να έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Πρόκεται για 27χρονο επιθετικό, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Αλντοσίβι και μετρά 12 γκολ σε 45 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παρελθόν έπαιξε μεταξύ άλλων σε Κίλμες, Ρίβερ Πλέιτ , Βελέζ , Μετζ (Γαλλίας) και Μπάρι (Ιταλίας).

Το δημοσίευμα:

Ο σκόρερ της Αλντοσίβι «ακούγεται» για πολλές ομάδες. Εστουδιάντες Λα Πλάτα, Αρχεντίνος Τζούνιορς, ομάδες από Μεξικό, Κύπρο και Ελλάδα τον έχουν στα… ραντάρ τους.

Ο Φεντερίκο Αντράντα, σκόρερ έξι γκολ σε δεκατρία φετινά ματς, είναι στο επίκεντρο συλλόγων και ατζέντηδων, ενώ κάποιες ομάδες τόσο από την Αργεντινή όσο και στο εξωτερικό, εξέφρασαν ήδη το ενδιαφέρον τους.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ