aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟμάδα του… προπονητή

Ομάδα του… προπονητή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε η Νέα Σαλαμίνα τις πρώτες αγωνιστικές ήταν θετικότατο, κι ας μετρά τέσσερις βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες. Άξιζε περισσότερους αφού θα μπορούσε να κερδίσει ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ και να μην έχανε από τον Απόλλωνα. Ωστόσο, με τις εμφανίσεις της έστειλε το μήνυμα πως είναι σε θέση να κάνει αξιοπρόσεκτη πορεία. Σίγουρα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σ’ αυτό το ξεκίνημα.

Η Νέα Σαλαμίνα μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ομάδα του… προπονητή. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έβαλε το δικό του στίγμα. Έκανε την αρχή από την περσινή σεζόν και φέτος, που είχε την ευκαιρία να «χτίσει» αλλά και να προετοιμάσει την ομάδα, έβαλε τα στοιχεία που ήθελε ο ίδιος στο παιχνίδι της. Δημιούργησε ένα συμπαγές σύνολο, που χαρακτηρίζεται από το ομαδικό πνεύμα.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός εφαρμόζει ένα σχήμα που δεν είναι σύνηθες στο πρωτάθλημά μας, με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Και έδειξε πως, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος της ομάδας του, με αυτό αγωνίζεται και με τις επιλογές που έκανε προσπαθεί και ο ίδιος να το υποστηρίξει, όπως και οι ποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ