aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΖαχαρίου: «Αν έρθουν κάποιες προτάσεις…»

Ζαχαρίου: «Αν έρθουν κάποιες προτάσεις…»

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι και ο Παναγιώτη Ζαχαρίου. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός αποδεικνύεται λίρα εκατό για τους «μαυροπράσινους» και λογικό είναι κάποιες κυπριακές ομάδες να τον παρακολουθούν στενά.

Ο ίδιος τονίζει πως αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό και δηλώνει: «Είμαι χαρούμενος που έκανα αυτή την επιλογή το καλοκαίρι», ενώ για το μέλλον του ανέφερε χθες με ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0:

«Πήρα σημαντικές ευκαιρίες, οφείλω να δουλεύω σκληρά για να κάνω μία καλή καριέρα. Τώρα για το μέλλον, αν έρθουν κάποιες προτάσεις, θα αξιολογηθούν από τον ατζέντη μου και τους διοικούντες του Ολυμπιακού».

Ο 23χρονος άσος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στην Α’ Κατηγορία, ενώ για το σημαντικό εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με την ΕΝΠ είπε: «Θα πάμε εκεί να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με μοναδικό στόχο τη νίκη, έτσι ώστε να είμαστε πιο άνετοι στην πορεία. Θέλουμε να μπούμε στη β’ φάση με την ψυχολογία του νικητή. Έχουμε ένα καλό σύνολο και αν σε κάποια ματς ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, τώρα θα ήμασταν στην 6άδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ