aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΥπεροχή της έδρας!

Υπεροχή της έδρας!

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίστηκε ο μαραθώνιος του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας που συμπλήρωσε δύο αγωνιστικές δράσης. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν σε έξι από τους οκτώ αγώνες της 2ης αγωνιστικής και σε δύο επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Με τα 18 τέρματα που σημειώθηκαν φτάσαμε στα 37 στο φετινό Πρωτάθλημα. Άλλα 19 τέρματα σημειώθηκαν στην πρεμιέρα. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι σε δύο αγωνιστικές μόνο μια φορά εμφανίστηκε το σημείο της ισοπαλίας και συγκεκριμένα στο Εθνικός Άχνας – Διγενής Ορόκλινης (1-1). Στους δεκαοκτώ μέχρι τώρα αγώνες, σε 11 επικράτησαν οι γηπεδούχοι και σε 4 οι φιλοξενούμενοι. Ο Φερνάντο Ενρίκε (ΠΑΕΕΚ) με τα δύο τέρματα που πέτυχε σε βάρος του Ολυμπιακού έφτασε στα τρία, όσα και ο Θεοδόσης Κύπρου (Άρης).

ΠΑΕΕΚ και Ακρίτας Χλώρακας διατηρούν το παθητικό μηδέν, ενώ ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που ακόμη δεν σκόραρε. Όπως και ο Ολυμπιακός, βαθμολογικό κέρδος στις πρώτες δύο αγωνιστικές δεν εξασφάλισε ούτε η Αγία Νάπα. Την πρώτη τους νίκη πανηγύρισαν το Σάββατο Ονήσιλλος Σωτήρας και ΜΕΑΠ, που ανέβηκαν πέρσι από το Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ