aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΞαφνικά... ανακοίνωσε Τριμπό!

Ξαφνικά… ανακοίνωσε Τριμπό!

Ο Ολυμπιακός ετοίμαζε εδώ και μέρες μετεγγραφικές ανακοινώσεις για ενίσχυση του ρόστερ και να που σήμερα έγινε γνωστή η δεύτερη του χειμερινή προσθήκη. Οι μαυροπράσινοι συμφώνησαν με τον Γιοάν Τριμπό, ο οποίος στη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Αλκή Ορόκλινη. Ο Χρύσης Μιχαήλ είχε πολύ θετική άποψη γνωρίζοντάς τον ως αντίπαλο και άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Στο μεθαυριανό ματς με την Ομόνοια (16:00, Μακάρειο) θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, όπως και ο πρώτος χειμερινός νεοαποκτηθείς, Λούκα Πολίτσι. Από εκεί και πέρα, αναμένεται απάντηση από δύο ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχουν προσεγγίσει οι μαυροπράσινοι. Όσο για τον υπό δοκιμή Νιγηριανό Τζοουόν Οσανίουα, είναι δύσκολο να αποκτηθεί.

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Γιοάν Τριμπό (26/02/1988), ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στον Οθέλλο (23 εμφανίσεις, 6 τέρματα), τη σεζόν 2016-17 στην Αλκή Ορόκλινη (23 εμφανίσεις, 7 τέρματα), ενώ φέτος μέτρησε 13 συμμετοχές (4 ως βασικός). Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τον Γιοάν στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ