aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒρίσκει το κουμπί του Ολυμπιακού

Βρίσκει το κουμπί του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός δάγκωσε σαν κόμπρα την Ανόρθωση. Τόσο στο πρώτο παιχνίδι όσο και στο δεύτερο, αιφνιδίασε την αντίπαλο φτάνοντας σε σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο κόουτς της ομάδας, διαχειρίστηκε πολύ καλά τις διπλές αναμετρήσεις απέναντι σε ικανότατο αντίπαλο, με τη συμβολή του να είναι ομολογουμένως σημαντικότατη.

Το γεγονός πως σε 180 αγωνιστικά λεπτά, ο Ολυμπιακός δεν επέτρεψε σε ποιοτικό σύνολο να του δημιουργήσει αρκετά ρήγματα στη μεσοαμυντική γραμμή, προφανώς λέει πάρα πολλά. Όπως και το γεγονός πως χθες βράδυ, αν η ομάδα της Λευκωσίας τελείωνε ιδανικά τις δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες (τετ α τετ) θα μπορούσε να μην καρδιοχτυπούσε μέχρι το φινάλε.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μάκης Σεργίδης άρχισε να βρίσκει το… κουμπί του Ολυμπιακού, κερδίζει ολοένα περισσότερο την εμπιστοσύνη όλων στην ομάδα, θέτοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Οι προκλήσεις στο τελευταίο σκέλος της φετινής διαδρομής είναι τεράστιες για τον Κύπριο προπονητή και την ομάδα του.

Όση αξία θα έχει ενδεχόμενη ανατροπή των βαθμολογικών δεδομένων και παραμονή του Ολυμπιακού στην Α΄Κατηγορία, άλλη τόση θα έχει κι ενδεχόμενη παρουσία στον τελικό του κυπέλλου. Μία διαδρομή εξαιρετικά ζόρικη, ωστόσο οι προκλήσεις είναι ιδιαιτέρως ελκυστικές για τον καθέναν. Και σε περίπτωση που η ομάδα κάνει ιδανικό φινάλε, τότε τα οφέλη και για τον Σεργίδη όσον αφορά στην προπονητική του καριέρα θα είναι πολλαπλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ