Βόκολος: «Μιλήσαμε με τον κ. Τορναρίτη, θα κάνουμε συνάντηση να καταλήξουμε»

vokolos

Άδικη για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε ο Λεωνίδας Βόκολο την ήττα με 3-0 από την Ανόρθωση. Ο Ελλαδίτης τεχνικός εξέφρασε την άποψη πως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, ενώ για τις μετεγγραφές τόνισε ότι θα γίνει συνάντηση με τον Χριστόφορο Τορναρίτη για να καταλήξουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ένα παιχνίδι σήμερα που για την ομάδα μας, το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα του παιχνιδιού. Νομίζω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0 με κάποια ατομικά λάθη. Τα παιδιά έκαναν μια προσπάθεια αρκετά μεγάλη μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Όλοι γνωρίζουν τα προβλήματα που έχουμε. Αρκετά παιδιά δεν είναι έτοιμα σε φυσική κατάσταση. Συνεχίζουμε και πάμε στο επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Απόλλωνα, δύσκολο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα Είμαστε σε μια περίοδο που η ομάδα περνάει μια διαδικασία, μια άσχημη κατάσταση. Αλλά είναι κάτι το οποίο συμβαίνει και θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις».

Για τη μετεγγραφική ενίσχυση, είπε: «Δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή. Έχω μιλήσει με τον κ. Τορναρίτη.  Θα κάνουμε μία συνάντηση αυτή την εβδομάδα για να τα ξεκαθαρίσουμε».

Για το ότι με την προσθήκη του Κωνσταντινίδη θα υπάρχουν τρεις δεξιού μπακ, απάντησε: «Ο Ψάλτης υπάρχει, ο Βαγγέλης δεν είναι η αρχική του θέση το δεξί μπακ, αγωνίζεται κυρίως στο κέντρο στον άξονα και εκεί τον υπολογίζω εγώ, σαν οχτάρι, σαν εξάρι».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ