aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Βίβα Ολυμπιακέ μου, βίβα ξανά»

«Βίβα Ολυμπιακέ μου, βίβα ξανά»

Παρά το εμπάργκο μετεγγραφών, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Α΄ Κατηγορία για να παλέψει με αξιοπρέπεια και ασφαλώς, εάν καταφέρει να επιτύχει τον στόχο της παραμονής θα πρόκειται για έναν άθλο. Αυτό λένε και ξαναλένε στην ομάδα της Λευκωσίας εδώ και εβδομάδες, πιστεύοντας προφανώς στους νεαρούς κυρίως παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ, αλλά και στο τεχνικό τιμ. Και δεν θα κουραστούν να το επαναλαμβάνουν ό,τι και αν γίνει στη συνέχεια… 

Στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, μία από τις καλύτερες ομάδες του κυπριακού πρωταθλήματος, οι μαυροπράσινοι απέδειξαν πως διαθέτουν ένα σύνολο ικανό να κάνει τη ζημιά απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο, κερδίζοντας τα εύσημα όλων. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως προηγήθηκαν και με την έναρξη του δεύτερου μέρους έχασαν μια τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα γκολ τους, βάζοντας για τα καλά τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι στον αντίπαλο. Η μαχητικότητα που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων.

Το πάλεψαν οι μαυροπράσινοι με όσες δυνάμεις είχαν, αμύνθηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης αποτελεσματικά και φυσικά, ο βαθμός που απέσπασαν οπλίζει άπαντες με μεγαλύτερη αισιοδοξία όσον αφορά στη συνέχεια. Οι νεαροί παίκτες της ομάδας της Λευκωσίας πανηγύρισαν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους την ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα, τονώθηκε το ηθικό τους και βλέπουν τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά τους με πολύ περισσότερη πλέον αποφασιστικότητα.

Επόμενος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό είναι ο Εθνικός, μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Δασάκι της Άχνας. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, κατά το οποίο η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ θα χρειαστεί να επιτεθεί περισσότερο σε σχέση με το ματς που προηγήθηκε. Οι Τακτακαλίτες επικεντρώθηκαν στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής, με το τεχνικό τιμ να κρατά τα θετικά και να προσπαθεί να διορθώσει τις αγωνιστικές… ανορθογραφίες που κατέγραψε, ιδιαίτερα μετά την ισοφάριση του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ