aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Βαριές ευθύνες στον Ολυμπιακό

Δεν θα ασχοληθώ με τους διαδικτυακούς «καυγάδες» σε γκρουπ φίλων του Ολυμπιακού με τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δεν θα ασχοληθώ ούτε με τις απειλές περί κλεισίματος ενός ιστορικού σωματείο εάν συμβεί το άλφα ή το βήμα.

Δεν θα ασχοληθώ ούτε με το ποιος έβαλε ή δεν έβαλε χρήμα.

Δεν θα ασχοληθώ ούτε με το έλλειμμα 300.000 ευρώ που ισοδυναμεί με δύο μισθούς στο ρόστερ.

Ούτε και με τις διεργασίες για νέο Διοικητικό Συμβούλιο…

Αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει τον κάθε αγνό Ολυμπιακό είναι το μέλλον της ομάδας του. Η επιστροφή στη Β΄Κατηγορία δεν είναι το τέλος του κόσμου, ωστόσο αποτελεί γκριζόμαυρη σελίδα στα βιβλία της ιστορίας.

Τι έφταιξε; Η έλλειψη ρευστότητας το περασμένο καλοκαίρι, ο κακός προγραμματισμός και οι έκδηλες αδυναμίες στο ρόστερ αποτέλεσαν βασικούς παράγοντες. Και το τελειωτικό χτύπημα, δόθηκε προσφάτως. Η έλευση Μάκη Σεργίδη και οι διορθωτικές κινήσεις του Ιανουαρίου, «τορπιλίστηκαν» με τη βεβιασμένη και άστοχη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Τόσο, μα τόσο απλά τα πράγματα.

Αυτοί που έχουν βαριές ευθύνες, εν κατακλείδι, καλό θα ήταν αντρίκια και σταράτα να τις παραδεχθούν. Γιατί, ο Ολυμπιακός υπήρχε πριν αυτοί έλθουν και θα υπάρχει όταν αυτοί αποχωρήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ