aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤζίνο βαν Κέσελ ο εκλεκτός για την επίθεση, ήρθε στην Κύπρο

Τζίνο βαν Κέσελ ο εκλεκτός για την επίθεση, ήρθε στην Κύπρο

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λευκωσίας πρέπει να θεωρείται ο Τζίνο βαν Κέσελ. Ο επιθετικός από το Κουρασάο, γεννημένος στην Ολλανδία, ήρθε στην Κύπρο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους μαυροπράσινους.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής στη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στην Τρέντσιν Σλοβακίας με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 13 συμμετοχές και πέτυχε τρία τέρματα. Η κύρια θέση του βαν Κέσελ είναι στο δεξί φτερό της επίθεσης, όμως μπορεί να δώσει λύσεις και στην κορυφή της γραμμής κρούσης, γεγονός που δίνει επιπλέον επιλογή στον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Πετράκη.

Ο ύψους 1,82μ. ποδοσφαιριστής άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Αλκμάαρ, ενώ πέρασε και από τις μικρές ομάδες του Άγιαξ χωρίς να καταφέρει να καταγράψει συμμετοχές στις πρώτες ομάδες.

Αν και δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος σε ηλικία έχει ήδη θητεύσει σε αρκετές ομάδες. Μεταξύ άλλων έπαιξε στις Σλάβια Πράγας (7 συμμετοχές, 2 γκολ το 2017) και Όξφορντ Γιουνάιτεντ (23 συμμετοχές, 3 γκολ το 2018).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ