aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤρομερό: 12.000 θεατές σε αγώνα του Ολυμπιακού!

Τρομερό: 12.000 θεατές σε αγώνα του Ολυμπιακού!

Η στήλη «Άλλες Εποχές» του Φιλελεύθερου αναδημοσιεύει σήμερα ένα ρεπορτάζ από τον Οκτώβριο τοθ 1967. Τότε που ο Ολυμπιακός μάζεψε 12.000 κόσμο στο ΓΣΠ. Όχι, δεν έπαιζαν ούτε η Ομόνοια, ούτε ο ΑΠΟΕΛ, αλλά ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Συγκεντρώθηκε τόσος πολύ κόσμος, αφενός, γιατί τότε η ομάδα του Τακτακαλά πρωταγωνιστούσε στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα και, αφετέρου, γιατί ήταν ο πρώτος της αγώνας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Οκτώβριο του 1967. Την τότε εποχή η πρωταθλήτρια Κύπρου έπαιρνε εισιτήριο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Ελλάδας.

«Η εστία του Εθνικού Πειραιώς ευρίσκεται εις άμεσον κίνδυνον από επικίνδυνον κάθοδον των κυνηγών της κυπριακής ομάδος», έγραφε ο Φιλελεύθερος στη λεζάντα της φωτογραφίας. Εν μέσω των αμυντικών της Πειραιώτικης ομάδας διακρίνεται και ο Κεττένης του Ολυμπιακού. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν ισόπαλο 2-2. Τιμητικό και δίκαιο το χαρακτήρισε ο τότε Φιλελεύθερος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ