aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤρίποντο για να μην περιμένει από κανέναν

Τρίποντο για να μην περιμένει από κανέναν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού περνά σήμερα από το Τσίρειο για τον Ολυμπιακό. Οι μαυροπράσινοι χρειάζονται τη νίκη απέναντι στον Άρη (18:00, Cytavision Sports 3) για να διασφαλίσουν την παρουσία τους στα πλέι οφ. Αντιθέτως, τα άλλα δύο αποτελέσματα μπορεί να αποδειχτούν καταστροφικά γι’ αυτούς.

Αυτό διότι ακόμα και σε ενδεχόμενο ισοπαλίας, το οποίο θα διατηρήσει προβάδισμα ενός βαθμού απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», δεν θα τους αφήσει σε ηρεμία. Ο λόγος είναι ότι στην 26η αγωνιστική θα τους περιμένει στο Μακάρειο το πολύ υψηλό εμπόδιο του πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ. Κάτι που σημαίνει πως με ισοπαλία σήμερα, την επόμενη αγωνιστική είναι πολύ πιθανό να εξαρτάται ο Ολυμπιακός από το αποτέλεσμα του Ερμής-Άρης. Συνοπτικά, θα κάνει δώρο στον «εαυτό» του σήμερα, αν επιστρέψει με τρίποντο από τη Λεμεσό.

Όσο για το επικρατέστερο σχήμα που θα παρατάξει ο Χρύσης Μιχαήλ, είναι το ακόλουθο (4-2-3-1): Ο Χίντι κάτω από τα δοκάρια, με αμυντικούς τους Αντωνίου (δεξιά), Χριστοφίδη, Ζιαμπάρη και Σαμάρα (αριστερά). Στη μεσαία γραμμή, οι Βαλικάεφ και Πολίτσι θα αναλάβουν ρόλο ανασταλτικών χαφ και ο Κάστρο θα είναι ο επιτελικός. Τέλος, οι Τριμπό και Πεχλιβάνης θα υποστηρίζουν από τα άκρα τις προσπάθειες του σέντερ φορ Τόρες. Αν υπάρχουν υποψίες για κάποια διαφοροποίηση, εστιάζονται σε πιθανή χρησιμοποίηση κάποιου εκ των Παχίπη (αντί του Αντωνίου), Πολυκάρπου (αντί του Βαλικάεφ) και Σωτηρίου (αντί του Χριστοφίδη).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ