aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤρελαίνουν κόσμο οι Τακτακαλίτες! (pics & video)

Τρελαίνουν κόσμο οι Τακτακαλίτες! (pics & video)

Μεγάλη και σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε στο Δασάκι ο Ολυμπιακός ο οποίος πεικράτησε με 2-1 του Εθνικού Άχνας και μετράει πλέον 5 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια στο τρέχων πρωτάθλημα.

Ο Εθνικός άρχισε καλύτερα στην αναμέτρηση, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία με το «καλημέρα» σε σουτ του Κυπριανού, όμως οι μαυροπράσινοι δεν άργησαν να βρουν τα πατήματά τους και να ρίξουν τις πρώτες προειδοποιητικές βολές. Έτσι, η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 10’ και με κεφαλιά του Τόρες έπειτα από ωραία μπαλιά του Σαμάρα, άνοιξαν το σκορ. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, τόσο οι μπλε, όσο και οι Ολυμπιακοί ε΄ιχαν ευκαιρίες. Πινσέλι, Χάτζηαρος και Κιπιάνι δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Τόρες.

Η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη να ισοφαρίσει και αφού έχασε μία καλή φάση με τον Κιπιάνι, στο 52’ ισοφάρισε με σουτ του Πινσέλι έπειτα από ασίστ του Ρώσου φορ. Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ δεν τα παράτησε και επιδίωξε με τον Τόρες να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Παρόλα αυτά, τα κατάφερε ο Κάστρο με πλασέ στο 61′, έπειτα από ασίστ του Παχίπη

Στο 77’ ο Σικάρσκι έκανε την ωραία μπαλιά, ο Φιλίποφ την προβολή με την μπάλα όμως να φεύγει έξω από την εστία του Χίντι. Στο 83’ ο Γκαβρίλα βρέθηκε μόνος στην περιοχή και αμαρκάριστος στην περιοχή του Ολυμπιακού, έκανε το γυριστό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 88’ ο Αρέστη έπιασε το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως ο Χίντι έσωσε και κράτησε το 2-1 για την ομάδα του μέχρι τέλους.

Εθνικός Άχνας (Γιώτης Εγκωμίτης): Μπογκατίνοφ, Φιλίποφ, Χάτζιαρος, Ντόβμπνια, Σικάρσκι, Κυπριανού (85′ Ηλία), Ενέσκου (78′ Αρέστη), Πινσέλι, Κιπιάνι, Παπαγεωργίου, Χαραλάμπους (67′ Γκαβρίλα).

Ολυμπιακός (Χρύσης Μιχαήλ): Χίντι, Πουγιούκας, Σωτηρίου, Χριστοφίδης, Σαμάρας, Παχίπης (85′ Καπαρτής), Μιγκελίτο, Πολυκάρπου, Πεχλιβάνης (46′ Σεραφείμ), Κάστρο, Τόρες (90′ Μενελάου).

Σκόρερ: 52′ Πινσέλι / 10′ Τόρες, 61′ Κάστρο.

Κίτρινες: Αρέστη.

Κόκκινες: -/-.

Γήπεδο: Δασάκι.

Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Α’ Βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου.

Β’ Βοηθός: Κυριάκος Κυριάκου.

Τέταρτος: Χρίστος Νικολαΐδης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Κώστας Καπιτανής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ