aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης: «Θα τους δω έναν – έναν, όποιος δεν σέβεται να πάει στο καλό»

Τορναρίτης: «Θα τους δω έναν – έναν, όποιος δεν σέβεται να πάει στο καλό»

Αποφασισμένος να βάλει βαθειά το μαχαίρι στο κόκκαλο ώστε να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στον δρόμο των επιτυχιών δηλώνει ο Χριστόφορος Τορναρίτης. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος των μαυροπράσινων με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε πως θα έχει ξεχωριστές συναντήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές για να τους στείλει το μήνυμα πως όποιος δεν σέβεται τους κόπους και τα όνειρα των παραγόντων της ομάδας δεν έχει θέση στον Ολυμπιακό.

Η σχετική ανάρτηση

«Αποφάσισα σήμερα να ξεκινήσω από εκεί που σταμάτησα πριν δυο μήνες όταν παρασύρθηκα από την άρνηση τις κακίες, την αχαριστία και την δυσπιστία να επαναφέρω την ομάδα πίσω.

Από σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι θα δω όλους τους ποδοσφαιριστές έναν – έναν και θα τους εξηγήσω πως κανένας που δεν σέβεται τους κόπους και τα όνειρα μας δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα.

Με λίγα λόγια να πάει στο καλό!

Θα εξηγήσω του προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν υπάρχει πίστη και θέληση σε αυτό που κάνουν. Θα παλέψουμε και δεν θα παραδοθούμε μαζί με αυτούς που θα μείνουν, αυτούς που αγαπούν και σέβονται πραγματικά την ομάδα, το έργο, και τα όνειρα μας.

Έφερα τούμπα τη ζωή μου, θα προσπαθήσω να το κάνω και τώρα και αν δεν τα καταφέρω τουλάχιστον θα ξέρω ότι έδωσα όλο μου τον εαυτό και το είναι για αυτό. «Στη ζωή σημασία δεν έχει ποσό σκληρά κτυπήθηκες. Σημασία έχει ποσό μπορείς να αντέξεις τα χτυπήματα και να συνεχίσεις”

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά!

We did before- We can do it again.

Neversurrender».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ