aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης: «Θα τον βρω και θα τον εξοντώσω. Έτσι έμαθα να ζω…»

Τορναρίτης: «Θα τον βρω και θα τον εξοντώσω. Έτσι έμαθα να ζω…»

Τον… γκαντέμη της τράπουλας ψάχνει ο Χριστόφορος Τορναρίτης. Με ανάρτησή του ο κύριος αιμοδότης του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού αναφέρεται στο ισόπαλο 2-2 με την ΑΕΚ, τονίζει πως η τύχη γυρίζει την πλάτη στην ομάδα του την πρώτη αγωνιστική, απονείμει τα εύσημα σε Πάμπο Χριαστοδούλου και παίκτες για την αντίδρασή τους μετά το 0-2 και στέλνει μήνυμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Το τρομερό γκολ του Αγιτέ και η φάση που εξόργισε την ΑΕΚ

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Για ακόμα μια εβδομάδα μας εγκατέλειψε η θεία τύχη! Θα μπορούσαμε να είχαμε 7 ή ακόμη 9 βαθμούς με λίγη τύχη και αντί αυτού έχουμε 2, κάτι που η ζωή δεν με συνηθίζει τα τελευταία χρόνια!

Κάπου μες την τράπουλα έχει ΓΚΑΝΤΕΜΗ Θα τον βρω και θα τον εξοντώσω. Χάναμε 0-2 από μια μεγάλη ομάδα στα πρώτα λεπτά, θα ήταν πιο εύκολο να γίνει 0-4, αλλά αντί αυτού καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να φύγουμε από το γήπεδο πικραμένοι που δεν κερδίσαμε.

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό μιας μεγάλης ομάδας, αυτός είναι ο τρόπος που έμαθα να ζω… Θα πρέπει να εμπεδώσουν όλοι παράγοντες, οπαδοί αλλά και οι ποδοσφαιριστές μας πως ποτέ δεν πρέπει να νιώθουμε πως είμαστε το αουτσάιντερ.

Θα παίζουμε όλα τα παιγνίδια για να κερδίσουμε αφού μόνο αυτό μπορώ να κάνω στη ζωή μου. Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ τους, ποδοσφαιριστές και όσους από εσάς ήρθαν στο γήπεδο και στάθηκαν στο πλευρό τις ομάδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ