Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης: «Τέσσερα χρόνια έζησα ένα οργανωμένο έγκλημα – Δύο πέναλτι δεν δόθηκαν»

Τορναρίτης: «Τέσσερα χρόνια έζησα ένα οργανωμένο έγκλημα – Δύο πέναλτι δεν δόθηκαν»

Για βόθρο στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου και οργανωμένο έγκλημα κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο Χριστόφορος Τορναρίτης. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού αναφέρει ότι διαπίστωσε περίεργη στοιχηματική δραστηριότητα πριν το παιχνίδι με την Ομόνοια και σημειώνει πως δεν καταλογίστηκαν δύο πέναλτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη

«Είναι τόσο μεγάλος ο βόθρος που άνοιξε ο Κούμας που και να θέλει να τον κλείσει δεν μπορεί. Τέσσερα χρόνια έζησα από κοντά ένα οργανωμένο έγκλημα όπου θα ζήλευε και η Κόζα Νόστρα.

Με αρχηγό – υπαρχηγό και όλες τις υπηρεσίες του κράτους να παρακολουθούν χωρίς να έχουν την δύναμη να σταματήσουν τα εγκλήματα εις βάρος του ποδοσφαίρου και των παιδιών μας. Σήμερα η στοιχηματική δραστηριότητα πριν το παιγνίδι μου έδωσε να καταλάβω πως ο Ροπέρτος κάτι ψήνει και ειδοποίησα εκεί που έπρεπε.

Τελειώσαμε ακόμη ένα παιγνίδι με δυο πέναλτι που δεν δόθηκαν.

Οι μεγαλύτεροι Καραγκιόζηδες αυτής τις ιστορίας είναι όλοι οι Πρόεδροι των ομάδων και εγώ μαζί που δεν μπορούμε να καθαρίσουμε τον στάβλο ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους .

Όταν υπάρχει ο Βασίλης Δημητρίου – Ροπέρτο Κώστα – Εγγλέζου και άλλοι γνωστοί στον χώρο τις διαιτησίας ο καρκίνος προχωρά με καλπάζουσα μορφή.

Αυτοί όλοι μια γλώσσα καταλαβαίνουν…».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ