aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης: «Συναντήθηκα με παίκτη στην Ελλάδα που ξέρει και εγκρίνει ο Πετράκης»

Τορναρίτης: «Συναντήθηκα με παίκτη στην Ελλάδα που ξέρει και εγκρίνει ο Πετράκης»

Τον νέο του χορηγό παρουσίασε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας σε συνέντευξη Τύπου στο Οίκημα του σωματείου. Η Fonbet θα είναι ο νέος ισχυρός συμπαίκτης της ομάδας του Τακτακαλά. Το παρών του έδωσε ο Χριστόφορος Τορναρίτης, ο εκπρόσωπος τύπου Πάρης Φωκαΐδης και η κ. Xρύσω Ρέππα, Marketing Manager της Fonbet.

Χρύσω Ρέππα: «Θα είμαστε δίπλα στον Ολυμπιακό. Εύχομαι όλα τα καλά για όλες τις ομάδες. Η Fonbet θα μείνει εδώ».

Χριστόφορος Τορναρίτης:
Για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Πέρυσι με το Τούτιτς πήγαμε καλά. Φέτος αρχίσαμε καλά αλλά μετά έγιναν λάθη στον προγραμματισμό ενώ δημιουργήθηκαν και διαφορές μεταξύ παικτών προπονητή. Ο Τούτιτς ζήτησε να φύγουν. Πέντε παίκτες. Αυτό δεν γινόταν και έφυγε ο προπονητής. Πήραμε Γιαννη Πετρακη που εκτιμώ πολύ. Πάντα είναι στην καρδιά μου. Έφυγε και μας έδωσε και λεφτά. Τριψήφιο αριθμό. Ψάχνουμε δυο στόπερ, ένα δεξί μπακ, δυο χαφ και ένα φορ».

Πήραμε τον Γκερίερ που είναι εξαιρετικός αμυντικός και σήμερα έρχεται ο Σασα Μάρκοβιτς. Τέτοιου βεληνεκούς παίκτες αναζητούμε. Συναντήθηκα με παίκτη στην Ελλάδα που ξέρει και ο Γιάννης Πετράκης και τον εγκρίνει. Είναι φορ αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Αν όλοι οι παράγοντες λειτουργήσουν σωστά τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να τερματίσει στο πρώτο διάζωμα. Ο Μάζιτς φαίνεται αποφασισμένος. Έχει καθαρίσει κάποια θέματα. Αν αφεθεί να δουλέψει ελεύθερα τότε είμαι αισιόδοξος για τον Ολυμπιακό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ