aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης: «Πέρα βρέχει στην κάτι με Κ ποτίζει»

Τορναρίτης: «Πέρα βρέχει στην κάτι με Κ ποτίζει»

Στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός μετά τις συνεχόμενες ποινές που επιβάλλονται στάθηκε ο Χριστόφορος Τορναρίτης σε μήνυμά του σε οπαδικό γκρουπ των φίλων των μαυροπράσινων. Κάλεσε, δε, όποιον ενδιαφέρεται να στηρίξει την ομάδα να επικοινωνήσει μαζί του.

Η σχετική ανάρτηση

«Μας κρατήσανε από τα τηλεοπτικά δικαιώματα €1200 γιατί έγραψε ο παρατηρητής πως είχαμε μη εξουσιοδοτημένους στα αποδυτήρια. Τους είπαμε πως ήταν του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, δεν ενδιαφέρει κανένα!

Μας αποκόψανε αλλά €1500 γιατί ένας οπαδός του Απόλλωνα άρχισε να φωνάζει σε κάποιους οπαδούς του Ολυμπιακού. Και αλλά €1200 γιατί τα ball boys καθυστερήσανε να δώσουν την μπάλα. Δεν φτάνει που δεν έχουμε κανένα εισόδημα εκτός από τα “low budget” τηλεοπτικά δικαιώματα έχουμε και αυτές τις ποινές.

Πέρα βρέχει στην κάτι με Κ ποτίζει.

Αν έχει κανένα που θέλει να βοηθήσει οικονομικά ας έρθει να με βρει. Είναι ευπρόσδεκτος. Να του δώσουμε και μάσκα και φόρμες και την αγάπη μας.

#neversurrender».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ