aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης: «Παραφέρθηκα πάνω στην πίκρα μου, άρνηση ταυτισμένη με αχαπαροσύνη»

Τορναρίτης: «Παραφέρθηκα πάνω στην πίκρα μου, άρνηση ταυτισμένη με αχαπαροσύνη»

Σε ανάρτηση μέσω της οποίας αναφέρεται στη σημερινή ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη, πραγματοποίησε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Τακτακαλά, Χριστόφορος Τορναρίτης.

Αφού αρχικά ζήτησε συγγνώμη, λόγω του ότι παραφέρθηκε, πάνω στην πίκρα του στην κερκίδα, έκανε λόγο για άρνηση και κακίες που μεταφέρονται στον ίδιο, στον προπονητή και τους παίκτες, για βρισίδι από το πρώτο λεπτό και για άρνηση ταυτισμένη με αχαπαροσύνη.

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη:

«Χάσαμε 4 κλασικές ευκαιρίες, χάσαμε τα άχαστα, ο Άρης μας έκανε 1,5 επίθεση και μας κέρδισε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίξαμε καλύτερα και χάσαμε.

Αυτό ονομάζεται: «Πραγματικότητα»… Κατά τα αλλά παραφέρθηκα σήμερα πάνω στην πικρία μου στην κερκίδα και ζήτω συγγνώμη. Απλά η υπομονή έχει και τα όρια της…

Η άρνηση και οι κακίες μεταφέρονται πρώτα σε μένα, στον προπονητή και ακολούθως στους ποδοσφαιριστές… “Παίζουμε αμυντικά, βγάλε τον Wilson μετά που τον έβγαλε δε τον γάρο έβγαλε τον επιθετικό…”

“Ο αχάπαρος έβγαλε τον Χαραλάμπους και έβαλε Μουχτάρη λέει ο άλλος”, και ας ήταν τραυματίας ο Χαραλάμπους (who cares) ότι νάνε.

Βρισίδι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο από όλες της πλευρές. Άρνηση ταυτισμένη με αχαπαροσύνη…

Ο θεός βοηθός!

Και ας είμασταν καλύτεροι σήμερα από τον Άρη…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ