aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης: «Όταν έμεινε η Δόξα με 10 παίκτες δεν ξέρω τι πάθαμε»

Τορναρίτης: «Όταν έμεινε η Δόξα με 10 παίκτες δεν ξέρω τι πάθαμε»

Ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμνήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού απέναντι στη Δόξα στον οποίο η ομάδα του έχασε με 1-2.

Αναλυτικά:

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο και φάνηκε ότι πάμε για μεγάλη νίκη. Δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά και μετά πήγαμε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία εκεί που χάναμε ευκαιρίες. Όταν έμεινε η Δόξα με 10 παίκτες δεν ξέρω τι πάθαμε. Φαίνεται ότι πίσω έχουμε θέματα που πρέπει να δούμε με τον προπονητή μας. Eνώ μπροστά είμαστε καλοί πίσω έχουμε πρόβλημα. Οι μετεγγραφές τελείωσαν, περιμένουμε ένα ποδοσφαιριστή μέχρι την Τρίτη και αυτά είναι για φέτος. Πρέπει να βελτιωθούμε. Εγώ αυτό που λέω είναι πως για να κερδίσεις πρέπει να χάσεις. Όταν η Δόξα έμεινε με 10 παίκτες ήταν εκεί που μας κέρδισε. Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος ειδικά στα τελευταία λεπτά. Δεν είχαμε ούτε πάθος ούτε τίποτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ